久々においしいコーヒー豆に遭遇しました。パッサラックアというブランドです。以前参加したパスタ教室が開催されたキッチン用品と食材を扱うお店に並んでいたので気になっていたので、ちょうどコーヒー豆が切れたのを機会に初挑戦。私の場合、家ではマニュアルのエスプレッソメーカーを使ってコーヒーを入れます。
I met a great coffee bean brand - Passalacqua from the show I participated in the pasta class the other day. Just run out of my coffee beans, so first trial on this new brand. I normally make a coffee, using the espresso maker manually.
イタリア料理の師匠がたまたま店にいたので、いろいろうんちくを聞いてから一番クオリティーの高い(ということはもちろん値段も)豆を選んで帰ってきました。ナポリの家族経営で焙煎しているコーヒーブランドらしく、Lavazzaやillyのように大量生産はしてないとのこと。フィンランドでは専売契約を結んでいるらしい。さっそく帰ってコーヒー入れてみました。私はこの味すきです。
My Italian cooking teacher was in the shop, so I got so much story behind this brand and was able to pick up the best quality one out of 7-8 different blends. This brand is family owned in Napoli. The shop is an exclusive distributor in Finland. Unlike Lavazza or illy, this brand doesn't have a mass production, so not available in every supermarket. I am always tempted to try when hear a such story. The taste - I really like it!
パッケージのかわいさにも実はひかれていたのだ。The package is another thing that caught my eyes!
2011/03/07
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment