タパスは、コロッケとガスパッチョに浮かんだ海老そしてイカ。アイラブタパス! Tapas plate served croquette, grilled prawn on Gazpacho soup and fresh squid. I love T+A+P+A+S!
メインコースはシーフードをチョイス。すずきのすり身団子とホタテのグリルがブラックライスのリゾットの上にのっかって、ムール貝風味のフォームと一緒に出てきました。かなり満足! I selected a seafood dish for main course. Perch fish ball and grilled scollops were on the black rice risotto along with mussels forms. Very delicious!
デザートは栗クリームのミルフィーユ。モンブランがとっても好きな私は、栗をデザートメニューに発見したら頼まずにはいられません。これモンブランとは違うけど、なかなかさっぱりめのクリームで合格! Walnut cream mille-feuille was for a dessert. I love the 'Mont Blanc aux marrons' cake so cannot resist to walnut whatever. This was different from my favourate cake, but was delicious, too.
このレストラン他の人にお勧めできます。なので、右のレストランリンクに仲間入りです。I can recommend this restaurant, so now joined my restaurant links on the right.
No comments:
Post a Comment